Termékek Menü

Jeremy Evans-Pat Manley-Barrie Smith - The Sailing Bible

Ár:
14.693 Ft
Cikkszám: 0534-1-2009
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jeremy Evans-Pat Manley-Barrie Smith
A „Sailing Bible” a vitorlázásról szóló általános könyv, amelyet haszonnal forgathatnak kezdő és haladó vitorlázók, versenyzők és túrázók, jollésok és nagyhajósok is.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Andy Smith & Tim Davison - Start sailing  Andy Smith & Tim Davison - Start sailing
3.200 Ft

Leírás és Paraméterek

A „Sailing Bible” a vitorlázásról szóló általános könyv, amelyet haszonnal forgathatnak kezdő és haladó vitorlázók, versenyzők és túrázók, jollésok és nagyhajósok is. A könyv részletesen tárgyalja a vitorlázáshoz kapcsolódó legkülönbözőbb tárgyköröket, és rendkívül nagy hangsúlyt fektet a tengeri biztonság kérdéseire. Külön fejezetekben foglalkozik a kishajós vitorlázással, a navigációval, túrázással és a hajó karbantartásával. A szöveget színes fotók és rajzok teszik könnyen érthetővé.

Szerző Jeremy Evans-Pat Manley-Barrie Smith
Cím The Sailing Bible
Kiadó Firefly Books
Kiadás éve 2009
Oldalszám 400
Kötészet keménytáblás borítóval
ISBN 978-155407-429-7

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!