Termékek Menü

Felix Marks - Jib Trimming

Ár:
6.300 Ft
Cikkszám: 0542-2-2015
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Felix Marks
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Melanie Bartlett - VHF Handbook  Melanie Bartlett - VHF Handbook
8.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét. Ez az angol nyelvű könyv lerántja a leplet a fockok és génuák beállításának titkairól. Rengeteg ábrával és fotóval mutatja be a helyes beállításokat, amelyek a szél, a hullámzás, a vitorla szabása és még számos más tényező fényében változhatnak. Ha el akarjuk kápráztatni csapatunkat azzal, hogy milyen kiválóan tudjuk kezelni az orrvitorlát, semmiképp se hagyjuk ki ezt a könyvet.

Szerző Felix Marks
Cím Jib Trimming
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2015
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-99911-25-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
4.290 Ft
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!