Termékek Menü

Felix Marks - Jib Trimming

Ár:
6.900 Ft
Cikkszám: 0542-2-2015
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Felix Marks
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Melanie Bartlett - VHF Handbook  Melanie Bartlett - VHF Handbook
8.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét. Ez az angol nyelvű könyv lerántja a leplet a fockok és génuák beállításának titkairól. Rengeteg ábrával és fotóval mutatja be a helyes beállításokat, amelyek a szél, a hullámzás, a vitorla szabása és még számos más tényező fényében változhatnak. Ha el akarjuk kápráztatni csapatunkat azzal, hogy milyen kiválóan tudjuk kezelni az orrvitorlát, semmiképp se hagyjuk ki ezt a könyvet.

Szerző Felix Marks
Cím Jib Trimming
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2015
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-99911-25-3

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be