Termékek Menü

Felix Marks - Jib Trimming

Ár:
6.900 Ft
Cikkszám: 0542-2-2015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Felix Marks
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Melanie Bartlett - VHF Handbook  Melanie Bartlett - VHF Handbook
8.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét. Ez az angol nyelvű könyv lerántja a leplet a fockok és génuák beállításának titkairól. Rengeteg ábrával és fotóval mutatja be a helyes beállításokat, amelyek a szél, a hullámzás, a vitorla szabása és még számos más tényező fényében változhatnak. Ha el akarjuk kápráztatni csapatunkat azzal, hogy milyen kiválóan tudjuk kezelni az orrvitorlát, semmiképp se hagyjuk ki ezt a könyvet.

Szerző Felix Marks
Cím Jib Trimming
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2015
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-99911-25-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
12.000 Ft
Ez a kesztyű garantáltan bírja a strapát, és speciális felülete révén nem csúsznak meg olyan könnyen kezünkben a kötelek.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!