Termékek Menü

Kristóf Attila - Horváth Csaba - Hajós csomók - Jachtnavigátor sorozat 5.

Ár:
3.950 Ft
Cikkszám: 0844-1-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jachtnavigátor
A kezdő vitorlázók egyik legkedveltebb, és legtöbbet gyakorolt tevékenysége a csomókötés – ennek alapjaival ismertet meg ez a praktikus könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - A navigáció története - Jachtnavigátor sorozat 1.  Horváth Csaba - A navigáció története - Jachtnavigátor sorozat 1.
3.950 Ft
Horváth Csaba - Rádiózás a tengeren - Jachtnavigátor sorozat 2.   Horváth Csaba - Rádiózás a tengeren - Jachtnavigátor sorozat 2.
5.850 Ft

Leírás és Paraméterek

A kezdő vitorlázók egyik legkedveltebb, és legtöbbet gyakorolt tevékenysége a csomókötés – ennek alapjaival ismertet meg ez a praktikus könyv. A szerzők így ajánlják: „A csomókötés a világon mindenki számára elérhető, tanulható, elsajátítható feladat! Nem kell hozzá semmilyen szuperképesség, kézügyesség, végzettség, előléptetés, származás. Szabad memória… na, az mondjuk nem árt, de az is csak minimális mértékben szükséges. Ami kell hozzá: érdeklődés és gyakorlás… sok gyakorlás. És persze nem árt egy darab kötél sem. A csomós könyvet nem kell megtanulni. Tényleg nem. Tök fölösleges. Itt van benne minden, nem megy innen sehova. Adott feladat esetén van hova nyúlni, szinte biztosan találsz benne magoldást. Azonban, ha hajósnak érzed magad, akkor nyilván tudnod kell néhány alapvető csomót vagy kötéstechnikát, mert olyan hajó nincs, amin ne kéne valamit meg-, össze-, fel- vagy lekötni. Azt gondolhatnád, hogy a képek alapján kétszer megkötött csomót megtanultad. Frászt. Két nap múlva még ködösen sem fogsz rá emlékezni. Ezért gyakorolni kell, ez máshogy nem megy. Célszerű olyan egyszerű csomóval kezdeni, melyben valami szépséget, furfangot esetleg pompás logikát találsz. Ha egyszer elkaptad…, ígérem, megszereted majd és minél több csomót ismersz, annál könnyebben tanulsz meg újakat! Ez jó kis buli, sok sikerélménnyel… és persze kitűnő szélcsend-meló! Ez a könyv spirálkötésben jelenik meg, hogy tutira nyitva maradjon bármelyik oldalon, amíg tanulod a csomókat.”

Szerző Kristóf Attila - Horváth Csaba
Cím Hajós csomók - Jachtnavigátor sorozat 5.
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2021
Oldalszám 150
Kötészet spirál
ISBN 978-615-81763-8-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
3.950 Ft
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: az első kötet A tengeri navigáció története.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
2.560 Ft
Ha sokat vízitúrázol a Balatonon, a kajütben mindig legyen ott ez a tervezőtérkép, amely a Balatoni kikötők c.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be