Termékek Menü

Pikler Éva - Balatoni Böngésző

Ár:
3.299 Ft
Cikkszám: 0838-8-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Pikler Éva
Ha csemeténk már megismerkedett a Balaton csodáival, akkor nagyra fogja értékelni ezt a könyvet – különösen akkor, ha Apával vagy Anyával együtt böngészhetnek benne.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Náray Vilmos - Takács Viktória - Vitorlás vakáció Náray Vilmos - Takács Viktória - Vitorlás vakáció
2.890 Ft
Claudia Myatt - Gyakorlatok kezdő kalózoknak  Claudia Myatt - Gyakorlatok kezdő kalózoknak
3.450 Ft
Pro Junior Kiadó - Mesés hajók  Pro Junior Kiadó - Mesés hajók
1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Ha csemeténk már megismerkedett a Balaton csodáival, akkor nagyra fogja értékelni ezt a könyvet – különösen akkor, ha Apával vagy Anyával együtt böngészhetnek benne. Mert Pikler Éva sok humorral elkészített rajzain mindent meg lehet találni, ami egy 2-5 éves gyerek számára fontos a Balatonon: strandokat, horgászokat, vitorlásokat, jól ismert kikötőket, a piacot, a tihanyi dombot, a Badacsony jellegzetes formáját. Minden képen van valami izgalmas, sőt vicces jelenet – ha a hajón magunkkal visszük, garantáltan leköti a gyereket, amíg eljutunk a legközelebbi kikötőbe.

Szerző Pikler Éva
Cím Balatoni Böngésző
Kiadó Kolibri
Kiadás éve 2021
Oldalszám 40
Kötészet keménytáblás
ISBN 9789634377887

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be