Termékek Menü

Bryan Willis - Szabályok a gyakorlatban 2021-2024

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0798-2-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: SailingBooks.hu
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024  Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024
3.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző. A kötet az elmúlt négy évtized legnépszerűbb könyve volt a vitorlázás versenyszabályainak gyakorlati alkalmazásáról, és 2021-ben Immár másodszor jelenik meg magyar nyelven, ezúttal Náray Vilmos nemzetközi versenybíró szakmailag pontos, a magyar szabályok szóhasználatához igazított fordításában. A könyv teljes egészében tartalmazza az érvényes szabályokat magyarul. Újdonság, hogy több mint húsz helyzetet elemezve teljesen új fejezet foglakozik a párharcok egyik legfontosabb része, a lúvcsatázás szabályaival. A mű – más hasonló szabálymagyarázó munkákkal ellentétben – a vitorlázó szempontjából halad végig a szabályokon: úgy, ahogy a kormányosnak kell ezeket alkalmaznia a rajttól a célig. A szerző végigveszi a leggyakrabban előforduló, ismétlődő szituációkat, és több mint száz jól érthető ábra segítségével mutatja be a hajók jogait, kötelezettségeit és választási lehetőségeit. Szerzője, Bryan Willis a vitorlázás versenyszabályainak egyik legnagyobb szaktekintélye. A világ legnagyobb regattáin – közöttük számos America’s Cupon és olimpián – vezette a zsűrit vagy a döntőbírói testületet, és több mint 25 éven át tagja volt a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (korábban ISAF, ma World Sailing) szabályalkotó testületének.

Szerző Bryan Willis
Cím Szabályok a gyakorlatban 2021-2024
Kiadó SailingBooks.hu – Náray-NRV Kft.
Kiadás éve 2021
Oldalszám 160
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-01-1491-0

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be