Termékek Menü

Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók (sailingbooks.hu oldal)

A SailingBooks.hu oldalon megjelent termékek árai bruttó árak, amelyekhez a szállítási és esetleges kezelési költségeket még hozzá kell számítani. A kosár tartalmának véglegesítése után, de még a vásárlás előtt a rendszer megjeleníti az összes felmerülő költséget. 

Ezek kalkulálásához adunk néhány hasznos tanácsot.

A legolcsóbb megoldás, ha a terméket irodánkban, Budaörsön a Puskás Tivadar út 3. szám alatt veszi át. Munkatársaink minden hétköznap 09-15 óra között állnak a rendelkezésükre. Ebben az esetben nincs szállítási költség, és nem kell az utánvéttel kapcsolatos kezelési költséget sem megfizetnie. Készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen, illetve előre utalással is lehet fizetni.

A DPD futárszolgálattal kiszállított termékek esetében a szolgáltatás díja 3 kilogramm összsúlyig bruttó 4000 forint, 5 kilogrammig 4500 forint, ezen súlyhatár felett 4800 forint. A csomagot a DPD online felületén (www.netcsomagom.dpd.hu) nyomon követheti: néhány kattintással módosíthatja a kiszállítás idejét, illetve értesülhet a futár pontos érkezési idejéről. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a futárszolgálatok az év végi időszakban, gyakran már november elejétől nagyon túlterheltek, a szállítási határidők megnyúlnak, ezért az ajándékba szánt termékeket érdemes időben megrendelni. Amennyiben a terméket utánvéttel fizeti ki, annak kezelési költsége bruttó 900 Ft. Ha esetleg rossz időpontban vitték ki a terméket, és nem volt senki sem otthon, másodszor is megkísérlik majd az átadást egy előre egyeztetett időpontban, és a csomag 50.000 forintig biztosítva van. 

A fenti díjak a belföldi szállításra vonatkoznak. Külföldre is eljuttatjuk a terméket a DPD-vel, ennek szállítási díjáról azonban külön ajánlatot adunk e-mailben. 

Figyelem: a 24 órás kiszállítás a futárnak történő átadástól az Önöknek történő átadásig (vagy első átadási kísérletig) terjedő időtartamra vonatkozik, ebben a megrendelés feldolgozásának ideje nincsen benne. Megrendeléseik feldolgozása a megrendelés leadását követő első munkanapon kezdődik, az átlagos átfutási idő (a futár megérkezéséig) egy munkanap. Ebben benne van a küldemény összeállítása, a szükséges adminisztráció, a csomagolás és a futár kiállása is. 

A SailingBooks.hu termékeit FoxPost csomagautomatás rendszeren keresztül is el tudjuk juttatni Önnek. A FoxPost egy olyan szállítási rendszer, amelynek használata esetén Ön a kiválasztott automatából veheti át a megküldött terméket. Az Ön által kiválasztott automatát bármely időpontban használhatja csomagja átvételére. A csomag a feladás után egy-két napon belül eljut az átvételi automatába, és innen számítva három napon belül fel kell venni azt. Erről SMS-ben kap értesítést, és egy kódot, amelynek ismeretében fel tudja venni a csomagot az automatából. Ezért kérjük, hogy mindenképpen mobiltelefonszámot és egy Ön által rendszeresen figyelt e-mail címet adjon meg! A Foxpost terminálok országszerte bevásárlóközpontokban és más forgalmas, könnyen megközelíthető helyeken találhatók. A csomagért fizethet kártyával online, átutalással előre vagy PayPalon keresztül. A Foxpost szállítás díja bruttó 1078 forint.

Átutalásos fizetés esetében a feldolgozást az összeg beérkezése és bankunk általi visszaigazolása után kezdjük meg. Utánvétes fizetési mód esetében ilyen plusz várakozási idő nincsen. Előfordulhat tehát, hogy egy péntek este leadott rendelést csak kedden tudunk feladni, mert hétfőn délután kapjuk meg a banki értesítést az összeg beérkezéséről. Ebben az esetben a küldeményt legkorábban szerdán fogják megkapni. Kérjük ezt is vegyék figyelembe a szállítási és fizetési mód kiválasztásakor. Ha egy küldemény valamiért nagyon sürgős (például ajándék), telefonon vagy e-mailben kérjék külön ajánlatunkat.

50.000 forintos vásárlási összeg felett, belföldre történő szállítás esetén a szállítási költséget átvállaljuk Öntől.

Tekintettel arra, hogy a legtöbben már interneten keresztül is tudják intézni banki ügyeiket, javasoljuk az előre utalással történő fizetést. Bankszámlaszámunkat megtalálja a Fizetési módok menüpontban.

Fizethet online bankkártya használatával a Barion rendszerén keresztül vagy Barion-tárca használatával is. Elfogadjuk a Mastercard, Maestro, Visa és Visaelectron kártyákat.

Elterjedt módszer még a PayPal fizetés, ennek az az előnye, hogy Ön feltölti PayPal számláját, és mi a tranzakció lebonyolítása után innen kapjuk meg a vételárat - fizetési adatai (pl. kártyaszáma) nem kerülnek ki az internetre.

Amennyiben a szállítás során megsérült a termék, vagy valamilyen okból más problémája lenne vele, kérjük minél előbb jelezze nekünk e-mailen vagy telefonon (+36 30 448 5215).

Reméljük, elégedett lesz a nálunk vásárolt termékekkel, és hamarosan újra vevőink között köszönthetjük.

#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be