Bill Gladstone - Versenyvitorlás taktika

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.000 Ft
Cikkszám: 0068-2-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Bill Gladstone
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Leírás és Paraméterek

A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű. A North nemcsak a világ egyik legsikeresebb vitorlagyártója, hanem szakemberei, tanácsadói közt találjuk a világ legsikeresebb versenyzőit is. Az ő bevonásukkal készül a North U sorozat, amely a vitorlás versenyzőknek ad tanácsot a versenyzés legkülönbözőbb területeivel kapcsolatban. A Rutai István (maga is vitorlás versenyző illetve klubvezető) által fordított könyv ebben a sorozatban jelent meg eredetileg, s elsősorban a már középhaladó szintű vitorlázókhoz szól. Tanácsokat ad a rajtoláshoz, a cirkálószakaszban alkalmazott széltaktikához, a párharcokhoz és a sorozatversenyeken alkalmazott stratégiához. A szöveget számos illusztráció egészíti ki, amelyek mind a jobb megértést szolgálják.

Szerző Bill Gladstone
Cím Versenyvitorlás taktika
Kiadó Tihanyi Hajós Egylet
Kiadás éve 2012
Oldalszám 228
Kötészet papírkötés
ISBN 963 216 667 1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.
Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.390 Ft

Dulin Jenő csomókról szóló könyvében ötven csomó kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét és angol illetve német-holland elnevezését is megtalálhatjuk.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.
Raktáron
7.000 Ft
Végre megjelent magyar nyelven ez a könyv, amely vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Bankkártyás fizetés