Termékek Menü

Andy Smith & Tim Davison - Start sailing

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: 0731-1-1999
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Andy Smith és Tim Davison
Azoknak ajánljuk ezt a lényegre törő, rendkívül jól illusztrált könyvecskét, akik most ismerkednek a vitorlázás alapjaival.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Optimum Time - OS315 rajtóra fekete/sárga Optimum Time - OS315 rajtóra fekete/sárga
37.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Azoknak ajánljuk ezt a lényegre törő, rendkívül jól illusztrált könyvecskét, akik most ismerkednek a vitorlázás alapjaival. Az angol nyelvű kiadvány gyerekeket és felnőtteket is lényegre törően, egyszerű, könnyen érthető módon vezet be a sportág alapjaiba. Egy nyári tábor előtt vagy után, ha ismerősünknek van egy kis hajócskája, amelyet kölcsön lehet kérni – ez a gyakorlatias könyv sokat segíthet az alapok elsajátításában. Az ábrák olyan jól érhetővé teszik a szöveget, hogy bátran ajánljuk azoknak is, akik csak kicsit tudnak angolul.

Szerző Andy Smith & Tim Davison
Cím Start sailing
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 1999
Oldalszám 64
Kötészet papírkötés
ISBN 978 1 898660 55 7

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!