Termékek Menü

Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj

Ár:
6.000 Ft
Cikkszám: 0069-1-2011
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Ivar Dedekam

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Leírás és Paraméterek

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv. A norvég szerző művéből, amelynek most már a harmadik, átdolgozott magyar kiadása kerül az olvasó elé, mindent megtudhatunk az árboc és a vitorla beállításainak finomságairól, különböző szélerősségekre, hajótípusokra és vizekre vonatkozólag. A könyvben a vitorlázással még csak ismerkedő kapitányok éppen úgy találnak számukra megfontolásra érdemes javaslatot, mint a rutinos versenyzők.

Szerző Ivar Dedekam
Cím Élesedj és gyorsulj
Kiadó Kovikönyv
Kiadás éve 2011
Oldalszám 80
Kötészet papírkötés
ISBN 963-430-391-9

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.
Raktáron
3.950 Ft
A kezdő vitorlázók egyik legkedveltebb, és legtöbbet gyakorolt tevékenysége a csomókötés – ennek alapjaival ismertet meg ez a praktikus könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!