Termékek Menü

Ronstan - 55 literes vízhatlan vitorlás hátizsák fekete-szürke uniszex

Ár:
38.890 Ft
Cikkszám: 0819-99-RF4014
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Ronstan
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.
Szín: Fekete-szürke
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ronstan - Clear Start rajtóra  Ronstan - Clear Start rajtóra
36.850 Ft

Leírás és Paraméterek

Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető. A zsákok teljes egészében forrasztásos technológiával készülnek, így nincsenek varrások, ahol behatolhatna a nedvesség. Anyaga tartós TPU, elődeinél lényegesen könnyebb. Teteje széles, így könnyű megpakolni, de bezárva és visszahajtva a zsák belseje tökéletesen vízhatlan marad. Ha a zsák nincs tele, állítható szíjakkal húzhatjuk össze kisebbre. Vízálló névtábla segít megtalálni a legénységi tagok saját zsákját. Külső zsebébe – amelyet cseppálló cipzárral zárhatunk be – rakhatjuk el az apróbb, gyakrabban használt holmikat, és kívülre további tárgyakat rögzíthetünk. Mérete (háromszoros hajtás esetén) 60x43x27 cm.

Forgalmazó Ronstan
Megnevezés 55 literes vízhatlan vitorlás hátizsák
Cikkszám 0819-99-RF4014
Gyártói cikkszám RF4014
Szín fekete-szürke
Típus és méret uniszex

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
32.990 Ft
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is A 30 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.
Raktáron
32.990 Ft
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan vitorlás táska párnázott fogójának és állítható, párnázott vállpántjának segítségével kényelmesen vihető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!