Termékek Menü

Ronstan - 30 literes vízhatlan vitorlás hátizsák fekete-szürke uniszex

Ár:
45.460 Ft
Cikkszám: 0818-99-RF4013
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Ronstan
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is A 30 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.
Szín: Fekete-szürke
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - MP Floating Mirrored vitorlás napszemüveg fekete uniszex Marinepool - MP Floating Mirrored vitorlás napszemüveg fekete uniszex
28.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is A 30 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető. A zsákok teljes egészében forrasztásos technológiával készülnek, így nincsenek varrások, ahol behatolhatna a nedvesség. Anyaga tartós TPU, elődeinél lényegesen könnyebb. Teteje széles, így könnyű megpakolni, de bezárva és visszahajtva a zsák belseje tökéletesen vízhatlan marad. Vízálló névtábla segít megtalálni a legénységi tagok saját zsákját. Külső zsebébe – amelyet cseppálló cipzárral zárhatunk be – rakhatjuk el az apróbb, gyakrabban használt holmikat és kívülre további tárgyakat rögzíthetünk. Mérete (háromszoros hajtás esetén) 50x30x27 cm.

Forgalmazó Ronstan
Megnevezés 30 literes vízhatlan vitorlás hátizsák
Cikkszám 0818-99-RF4013
Gyártói cikkszám RF4013
Szín fekete-szürke
Típus és méret uniszex

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
3.500 Ft
A Marinepool szemüvegtartó pántja a legvadabb időben is biztonságot nyújt drága szemüvegének és napszemüvegének! A pánt rugalmas neoprénből készült, amelynek vége bármilyen típusú szemüvegszárra könnyen ráhúzható.

Hasonló termékek

Raktáron
53.590 Ft
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be