Termékek Menü

Horváth Csaba - Adriai kikötők

Ár:
17.590 Ft
Cikkszám: 0860-13-2023
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Horváth Csaba
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - MP Floating Sports vitorlás napszemüveg fekete-piros uniszex Marinepool - MP Floating Sports vitorlás napszemüveg fekete-piros uniszex
29.000 Ft
Marinepool - MP Floating Mirrored vitorlás napszemüveg fekete uniszex Marinepool - MP Floating Mirrored vitorlás napszemüveg fekete uniszex
28.000 Ft

Leírás és Paraméterek

A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz. A korábbi kiadásokkal ellentétben a 2023-ban megjelenő kiadás már nem fordítás, hanem Horváth Csaba saját munkája. A kalauz Szlovénia, Horvátország és Montenegro partvidékét, szigeteit, kikötőit és horgonyzóhelyeit mutatja be részletes térképvázlatokon. A főszerep a rajzoké, a szöveg csak a legfontosabb információkat tartalmazza, segítve a magyar hajósokat abban, hogy eligazodjanak a páratlan szépségű mediterrán szigetvilágban. A biztonságos navigációhoz, a legjobb kikötők és horgonyzóhelyek megtalálásához nyújtott segítség mellett útmutatást kapunk ahhoz is, hogy melyek a legjobb fürdőhelyek vagy leghangulatosabb éttermek és hogy hol lehet bevásárolni. A kötet bevezetőjében meteorológiai áttekintést is találunk, valamint egy összefoglalót az Adria kiemelkedő magyar vonatkozású történelmi és művészeti értékeiről.

Szerző Horváth Csaba
Cím Adriai kikötők
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2023
Oldalszám 288
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-615-82067-2-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
3.480 Ft
Hajós ember szereti a Balatont – de nem árt néha felfedezni a környékét is.
Raktáron
4.690 Ft

A magyar vitorlázók első számú tengeri célpontjai a horvát charterbázisok - ám az országról, és a dalmát tengerpartról keveset tudunk: ezen segíthet ez az útikönyv.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be