Termékek Menü

Szalóczy Péter - Csodató

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 0736-6-2019
Elérhetőség: Raktáron
Szalóczy Péter a magyar vitorlázás egyik doyenje, akinek összegyűjtött, irodalmi értékű cikkeit, írásait tartja kezében az olvasó.

Leírás és Paraméterek

Szalóczy Péter a magyar vitorlázás egyik doyenje, akinek összegyűjtött, irodalmi értékű cikkeit, írásait tartja kezében az olvasó. A hosszú vitorlásmúlt sokrétű, gazdag emlékei, kalandos történései mellett versenyorvosként megélt sztorik, a balatoni vitorlástörténelem érdekes, abszurd vagy mosolyt fakasztó epizódjai is szerepelnek a kötetben. A könyvet nemcsak azoknak ajánljuk, akik maguk is ismerik az elmúlt 50-60 év balatoni vitorlázásának kiemelkedő, időnként vicces alakjait és történeteit, hanem azoknak is, akik szeretik ezt a tavat, a vitorlázást, és a humorral és szeretettel átszőtt történeteket.

Szerző Szalóczy Péter
Cím Csodató
Kiadó Média & Marketing Kft.
Kiadás éve 2019
Oldalszám 192
Kötészet keménytáblás borítóval
ISBN 978-615-00-5020-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
179.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
2.990 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!