Termékek Menü

Horváth Csaba - Szárazföldi patkányok szótára

Ár:
3.333 Ft
Cikkszám: 0602-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Horváth Csaba
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.

Leírás és Paraméterek

Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt. Horváth Csaba, aki maga igazi tengeri medve, nevettetve mutatja be a vitorlázás humoros - és tragikomikus oldalát. A könyv az Alfától a Zuluig mintegy 200 használatos angol tengerészkifejezés „szakmailag pontos” magyar fordítását adja. Egy kis ízelítő a csatolt dokumentumban található.

Szerző Horváth Csaba
Cím Szárazföldi patkányok szótára
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2018
Oldalszám 242
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-81019-1-2

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
3.950 Ft
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: az első kötet A tengeri navigáció története.
Előrendelhető
3.950 Ft
A kezdő vitorlázók egyik legkedveltebb, és legtöbbet gyakorolt tevékenysége a csomókötés – ennek alapjaival ismertet meg ez a praktikus könyv.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be