Termékek Menü

Rob Gibson - Racing for Yachts & Keelboats

Ár:
8.500 Ft
Cikkszám: 0562-2-2016
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Rob Gibson
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült. Ehhez a fajta vitorlázáshoz a legfontosabb az elszántság, a lelkesedés, a különböző felkészültségi szintet és fizikai állapotot jól kompenzálhatja a csapat együttműködése. A könyv a felkészüléstől az edzésmunkáig, a versenyek rajtjától a bójakerüléseken át a célba futásig és a biztonságos vitorlázástól a fedélzeti munkamegosztásig kiváló tanácsokkal szolgál.

Szerző Rob Gibson
Cím Racing for Yachts & Keelboats
Kiadó Royal Yachting Association
Kiadás éve 2016
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-906435-79-0

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
6.990 Ft

Minden hajós, vitorlázó ki van szolgáltatva az időjárás viszontagságainak: érthető hát az az elemi igény, hogy minél nagyobb mértékben meg tudjuk határozni, utunk alatt milyen időjárási viszonyokra számítsunk – ebben segít ez az átfogó, alapokat ismertető angol nyelvű zsebkönyv.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!