Richard Crooks - Skippers Practical Handbook

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 0520-1-2007
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Richard Crooks
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bella Nautica - Nagy kötélrendező - függőleges Bella Nautica - Nagy kötélrendező - függőleges
12.065 Ft
Adlard Coles - Pocket Logbook Adlard Coles - Pocket Logbook
6.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat. De hasznos abból a szempontból is, hogy kézikönyvként szolgáljon a fedélzeten, és elő lehessen venni, ha a könyvben leírt szituációkra kerül sor. Néhány téma: Hogyan legyél jobb szkipper? A jacht kikötése. Hajókezelés vitorlákkal. Ember a vízben művelet. Navigáció és biztonságos tengeri utak. A könyv nemcsak számtalan fotót és ábrát foglal magában, de teszteken keresztül ellenőrizhetjük is tudásunkat.

Szerző Richard Crooks
Cím Skippers Practical Handbook
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2007
Oldalszám 80
Kötészet papírkötés
ISBN 978-0-470-05971-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Előrendelhető
2.390 Ft

Dulin Jenő csomókról szóló könyvében ötven csomó kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét és angol illetve német-holland elnevezését is megtalálhatjuk.

Raktáron
4.990 Ft

Peter Blake-et méltán nevezhetjük korunk egyik legnagyobb vitorlázójának, aki számos hihetetlen sportteljesítménnyel és emberségével vívta ki magának a közvélemény szeretetét.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.
Raktáron
15.990 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés