Richard Crooks - Skippers Practical Handbook

Richard Crooks - Skippers Practical Handbook  Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 0520-1-2007
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Richard Crooks
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bella Nautica - Nagy kötélrendező - függőleges Bella Nautica - Nagy kötélrendező - függőleges
12.065 Ft
Adlard Coles - Pocket Logbook Adlard Coles - Pocket Logbook
6.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat. De hasznos abból a szempontból is, hogy kézikönyvként szolgáljon a fedélzeten, és elő lehessen venni, ha a könyvben leírt szituációkra kerül sor. Néhány téma: Hogyan legyél jobb szkipper? A jacht kikötése. Hajókezelés vitorlákkal. Ember a vízben művelet. Navigáció és biztonságos tengeri utak. A könyv nemcsak számtalan fotót és ábrát foglal magában, de teszteken keresztül ellenőrizhetjük is tudásunkat.

Szerző Richard Crooks
Cím Skippers Practical Handbook
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2007
Oldalszám 80
Kötészet papírkötés
ISBN 978-0-470-05971-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.390 Ft

Dulin Jenő csomókról szóló könyvében ötven csomó kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét és angol illetve német-holland elnevezését is megtalálhatjuk.

Raktáron
4.990 Ft

Peter Blake-et méltán nevezhetjük korunk egyik legnagyobb vitorlázójának, aki számos hihetetlen sportteljesítménnyel és emberségével vívta ki magának a közvélemény szeretetét.

Raktáron
2.950 Ft

Külföldön az Év Kalandja díjjal és Guinness World Records címmel kitüntetett Rakonczay Gábor, három óceánátkelés tapasztalatával háta mögött nekivágott, hogy Vitéz nevű egyszemélyes kenuján átevezzen az Atlanti-óceánon.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
15.999 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.
Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!