Termékek Menü

Kovács László - Kishajós füzetek 5. - Hajózási meteorológia

Ár:
2.500 Ft
Cikkszám: 0764-1-2020
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Kovács László
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Claudia Myatt - Gyerünk vitorlázni - gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak Claudia Myatt - Gyerünk vitorlázni - gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak
4.950 Ft
Dulin Jenő - Csomók Dulin Jenő - Csomók
2.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c. sorozatban témakörönként foglalja össze a vitorlázással ismerkedők és „középhaladó” kapitányok számára nélkülözhetetlen alapismereteket. A hajózási meteorológia című részben a vízen közlekedők számára legfontosabb időjárási tudást foglalja össze a szél keletkezésétől és alapvető fizikájától kezdve a felhők típusain át a viharok előjeleinek felismeréséig.

Szerző Kovács László
Cím Kishajós füzetek 5. - Hajózási meteorológia
Kiadó Kovikönyv
Kiadás éve 2020
Oldalszám 28
Kötészet papírkötés

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.
Raktáron
4.290 Ft
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.
Előrendelhető
7.871 Ft
A szkipper személye döntő fontosságú abban, hogy a vitorlázás biztonságos és minden fedélzeten lévőnek nagy élmény legyen – ez a könyv arra tanít meg, hogy hogyan legyünk jó szkipperek.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.
Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
15.990 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!