Termékek Menü

Pat Manley - Electrics Companion

Ár:
4.198 Ft
Cikkszám: 0541-1-2002
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Pat Manley
Egy hajóban az elektromos áramkörök sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a hétköznapi életben megszoktuk.

Leírás és Paraméterek

Egy hajóban az elektromos áramkörök sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a hétköznapi életben megszoktuk. Állandó mozgás, pára, a tengeren sós levegő: nem csoda hát, ha gyakran ütközünk problémákba. Ezek megoldásában segít ez az angol nyelvű útmutató, amely ellenőrző listákat, szerelési tanácsokat, karbantartási javaslatokat, és sok-sok ábrát tartalmaz. A füzet a Fernhurst Books Companion (útitárs) sorozatában jelent meg, amely vízálló spirálkötéses formában hasznos, kompakt ismereteket nyújt egy-egy témában. Tartsuk a hajóban, olyan helyen, ahol mindig segítségünkre lehet.

Szerző Pat Manley
Cím Electrics Companion
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2002
Oldalszám 24
Kötészet spirál
ISBN 978-1-898660-95-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be