Termékek Menü

Keith Colwell - Sea Survival Handbook

Ár:
8.500 Ft
Cikkszám: 0806-1-2014
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
A vitorlázás az egyik legbiztonságosabb sportág, de természetesen itt is előfordulhatnak váratlan helyzetek, balesetek sérülések – ez a könyv ezek megelőzéséhez és kezeléséhez ad fontos tanácsokat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)  Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)
2.450 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-18

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás az egyik legbiztonságosabb sportág, de természetesen itt is előfordulhatnak váratlan helyzetek, balesetek sérülések – ez a könyv ezek megelőzéséhez és kezeléséhez ad fontos tanácsokat. A brit vitorlásszövetség könyve egyben a „tengeri túlélési alapkurzus” tankönyve is. Aki ezekkel az ismeretekkel felvértezve száll vízre, alaposan megnöveli saját maga és csapata esélyeit arra, hogy komoly problémák nélkül érjék majd el a szárazföldet.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!