Termékek Menü

Keith Colwell - Sea Survival Handbook

Ár:
8.500 Ft
Cikkszám: 0806-1-2014
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
A vitorlázás az egyik legbiztonságosabb sportág, de természetesen itt is előfordulhatnak váratlan helyzetek, balesetek sérülések – ez a könyv ezek megelőzéséhez és kezeléséhez ad fontos tanácsokat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)  Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)
2.450 Ft

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás az egyik legbiztonságosabb sportág, de természetesen itt is előfordulhatnak váratlan helyzetek, balesetek sérülések – ez a könyv ezek megelőzéséhez és kezeléséhez ad fontos tanácsokat. A brit vitorlásszövetség könyve egyben a „tengeri túlélési alapkurzus” tankönyve is. Aki ezekkel az ismeretekkel felvértezve száll vízre, alaposan megnöveli saját maga és csapata esélyeit arra, hogy komoly problémák nélkül érjék majd el a szárazföldet.

Szerző Keith Colwell
Cím Sea Survival Handbook
Kiadó RYA
Kiadás éve 2014
Oldalszám 192
Kötészet papírkötés
ISBN 9781906435967

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!