Velocitek SpeedPuck

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
129.900 Ft
Cikkszám: 0180-99-094922136589
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Velocitek

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Szín: Szürke
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bill Gladstone - Versenyvitorlás taktika  Bill Gladstone - Versenyvitorlás taktika
6.000 Ft
Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj
5.000 Ft
Frank Bethwaite - High Performance Sailing Frank Bethwaite - High Performance Sailing
22.990 Ft
Jeremy Evans - Das Katamaran Handbuch Jeremy Evans - Das Katamaran Handbuch
7.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Jollékon vagy kisebb tőkesúlyos hajókon gyakran nem lehet hagyományos sebességmérőt használni, így a kormányos csak érzékszerveire van utalva abban, hogy a hajója sebességét megítélje. A SpeedPuck már egy nagyon apró sebességváltozást is pontosan és gyorsan visszajelez, így hihetelenül nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

A SpeedPuck használatához nem kell lyukat fúrni a hajótestbe vagy bonyolult műszer-összehangolást végezni. A műszer GPS-alapú, a Doppler-elv alapján működik, s másodpercenként kétszer frissül. Nem kell kalibrálni, beállítani, kezelése hihetetlenül egyszerű.

A műszeren megjelenő 2,7 cm-es, nagy kontrasztú LCD-képernyőn megjelenő számokat távolabbról is könnyű leolvasni. Az árbocon elhelyezett műszer még rossz látási viszonyok között is nagy segítséget nyújt a kormányosnak vagy a taktikusnak minden 40 lábnál kisebb hajón. 

A sebességmérésen kívül a SpeedPuck az irányt is figyeli, és grafikusan visszajelzi, hogy változott-e a szélirány: lepörgésben vagy élesedésben haladunk-e. A kijelzőn egy gombnyomással megjeleníthető az irányszög, a pillanatnyi sebesség (VOG) vagy a maximális sebesség is. 

További képek

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.990 Ft

A Velocitek Speed Puck műszer felszereléséhez szükséges kör alakú tartó (cradle). Legegyszerűbben  egy felragasztható tépőzárral (Dual Lock Rectangle) rögzíthető a deckre, de fel is lehet csavarozni. Külön csak akkor kell megvásárolni, ha a műszert két hajón használjuk, így mindkét hajón lehet egy tartó, amelyekbe a műszer könnyen bepattintható.

Raktáron
22.900 Ft

A ProStart és Speed Puck árbocra rögzíthető tartója nagyon egyszerűen elhelyezhető gyakorlatilag minden sportos nagyhajón vagy dingin.

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
22.900 Ft

A ProStart és Speed Puck árbocra rögzíthető tartója nagyon egyszerűen elhelyezhető gyakorlatilag minden sportos nagyhajón vagy dingin.

Raktáron
4.990 Ft

A Velocitek Pro Start műszer felszereléséhez szükséges  tartó (cradle).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 12. 08. 12:44:46
Új könyvünk: SUPolj velünk Új, saját kiadású könyvünk jelent meg egy egyre népszerűbb sportról: Simon Bassett angol szerző a SUPolás rejtelmeibe vezet be.
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés