Termékek Menü

Veneziani - Teak 1 tisztítószer 1 l átlátszó

Ár:
8.250 Ft
Cikkszám: 0589-99-68111000
Gyártó/szerző: Veneziani
A teakfa fedélzet és a fa-alkatrészek minden hajó leginkább szemet gyönyörködtető ékkövei – fontos, hogy ezeket megfelelően ápoljuk és gondozzuk: erre kiválóan alkalmasak a Veneziani olasz hajófestékgyártó teakfa-kezelő anyagai.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-01-12

Leírás és Paraméterek

A teakfa fedélzet és a fa-alkatrészek minden hajó leginkább szemet gyönyörködtető ékkövei – fontos, hogy ezeket megfelelően ápoljuk és gondozzuk: erre kiválóan alkalmasak a Veneziani olasz hajófestékgyártó teakfa-kezelő anyagai. A Veneziani Teak 1 hatékony tisztítószer mindenféle fa-szennyeződésre. Mivel kémhatása csak enyhén lúgos, alaposan tisztít anélkül, hogy a fa természetes olajtartalmát megtámadná. Az enyhén vizes fafelületet puha kefével vagy szivaccsal dörzsölje be kis mennyiségű Teak 1 tisztítószerrel, a farostokkal párhuzamosan, míg a fa színe elsötétedik. Ezután öblítse le, majd ismételje meg a műveletet a Teak 2-vel, amíg a fa színe aranysárga lesz. Ezután ismét öblítse le a felületet, majd használja a Teak 3 terméket.
Kiszerelés: 1 liter / doboz
Szín: átlátszó
Fajlagos tömeg: 1,04 +/- 0,02 kg/l
Súly: 1 kg

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
209.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
14.660 Ft
A Raffaello Eco a Veneziani olasz hajófestékgyártó minden verseny és túravitorlás számára ajánlott, önkopó algagátló festék, amely jó ár-értékarányú megoldás a Balatonon vagy a tengeren is.
Raktáron
18.900 Ft
Az Aquastop a Veneziani olasz hajófestékgyártó cég kiváló minőségű ozmózisgátlója, amely a festékrétegek alatt a hajó műanyag részét védi az ozmózistól.
Raktáron
9.600 Ft
Minden hajó érnek kisebb nagyobb sérülések - ezek legtöbbjét magunk is kijavíthatjuk a Veneziani olasz hajófestékgyártó kétkomponensű, epoxi-gyanta alapú javító kittjével, a Veneziani Epomasttal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!