Stuart H. Walker - Advanced Racing Tactics

Stuart H. Walker - Advanced Racing Tactics Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
11.990 Ft
Cikkszám: 0175-2-1986
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Stuart H. Walker

Sok könyvet írtak már vitorlás taktikáról, de ilyen átfogó mű, amely nyolc versenyekkel töltött év minden futamának részletes elemzésével született, eddig még nem jelent meg.

Leírás és Paraméterek

Sok könyvet írtak már vitorlás taktikáról, de ilyen átfogó mű, amely nyolc versenyekkel töltött év minden futamának részletes elemzésével született, eddig még nem jelent meg. Stuart Walker amerikai vitorlázó, aki részt vett az 1968-as olimpián, és többszörös bajnok, arar vállakozott, hogy analizálja saját sikereit és hibáit. Könyvében tanácsokat találunk általános kérdésekre – például, hogy hogyan vitorlázzunk egy sorozatversenyen – éppen úgy, mint egy egy pályaszakasz legsikeresebb megvitorlázásával kapcsolatban, például a rajtra, a félszeles és hátszeles szakaszokra vonatkozólag. A könyvet mindazoknak ajánljuk, akik Walkerhez hasonló nagy bajnokok szeretnének lenni, de egy kis plusz még hiányzik…

Szerző Stuart H. Walker
Cím Advanced Racing Tactics
Kiadó W.W. Norton & Company
Kiadás éve 1986
Oldalszám 400
Kötészet papírkötés
ISBN 978-0-393-30333-9

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!