Termékek Menü

Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény uniszex - 4 színben

Ár:
61.200 Ft
Cikkszám: 0620-99-DW-LTE/A50kg+
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Spinlock
Edzők, rendezők, nagyhajós versenyzők, SUP-osok és más vízisportolók, valamint horgászok kedvenc mentőeszköze a Spinlock modern, a legújabb szabványoknak megfelelő, könnyű felfújódó mentőmellénye, a Deckvest Lite. Elérhető 4 színben!
Szín:
Méret: Egy méret
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Náray Vilmos (szerk.) - Balatoni Borkalauz Náray Vilmos (szerk.) - Balatoni Borkalauz
2.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Edzők, rendezők, nagyhajós versenyzők, SUP-osok és más vízisportolók, valamint horgászok kedvenc mentőeszköze a Spinlock modern, a legújabb szabványoknak megfelelő, könnyű felfújódó mentőmellénye, a Deckvest Lite. A négy színben kapható, tavi és partközeli hajózáshoz ajánlott mentőeszköz 170 N felhajtóerővel rendelkezik, 50 kg testsúly felett és 60-145 cm mellkas-körfogat között használható. A Deckvest Lite+ (csak fekete színben) változat esetében a mentőmellényen találunk egy fület is, ahová be lehet akasztani a fedélzethez rögzített biztonsági hevedert. A mentőmellény egyszerűen kezelhető, nemhiába használják előszeretettel a nagy nemzetközi vitorlás regatták rendezői is. 860 grammos súlyával kiemelkedően könnyű, és számos más Spinlock kiegészítő is kapható hozzá. “Through Life Support” regisztráció (itt lehet regisztrálni: https://www.spinlock.co.uk/en/registrations/new) esetén a jótállást a gyártó öt évre meghosszabbítja. Az eszköz 33 grammos széndioxid patronnal használható, CE megfelelőséggel rendelkezik és megfelel az ISO-12402-3 mentőmellény (170N) szabványnak. A Lite+ változat a biztonsági hevederre vonatkozó ISO 12401 szabványnak is megfelel. A mellényt az UML Mk5 típusú rendszer fújja fel, amelyben egy olyan kapszula található, amely víz hatására feloldódik, és ezzel szabaddá teszi a patronlyukasztó ütőszeget mozgató rugót. Az anyag csak átfolyó víz hatására oldódik, a fröcskölődő vagy az esővíz nem indítja be a mechanizmust.

Forgalmazó
Megnevezés Deckvest Lite felfújódó mentőmellény
Cikkszám 0620-99-DW-LTE/A50kg+
Gyártói cikkszám DW-LTE/A
Szín fekete
Típus és méret uniszex 50kg+
ISO 12402-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!