Rob Gibson - Segeltrimm für Fahrtensegler

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.890 Ft
Cikkszám: 0084-1-2012
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Rob Gibson

Túravitorlázóként sem mindegy, hogy hajónk kiegyensúlyozottan, a mindenkori szélviszonyoknak megfelelően, optimálisan vitorlázzon.

Leírás és Paraméterek

Túravitorlázóként sem mindegy, hogy hajónk kiegyensúlyozottan, a mindenkori szélviszonyoknak megfelelően, optimálisan vitorlázzon. Mindezt a vitorlázat megfelelő megválasztásával és beállításával érhetjük el. Az ezekhez kapcsolódó tudnivalókat foglalja össze ez az eredetileg angolul megjelent könyv, amely azoknak kíván tanácsot adni, akiknek nem a versenyeken elért helyezés, hanem a kényelmes és biztonságos, ám mégis gyors előrehaladás fontos saját vagy bérelt hajójukkal. Hiszen a nap végén az sem mindegy, hogy találunk-e még kikötőhelyet, s ehhez nem árt időben odaérni… A német szöveg könnyű megértését számtalan fotó és ábra könnyíti meg.

Szerző Rob Gibson
Cím Segeltrimm für Fahrtensegler
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2012
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-3-7688-3394-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
1.540 Ft

Le kell kötni a gyerek figyelmét, amíg a kikötőben szerelünk? Kiválóan alkalmas erre ez a könyv, amely a hajók és kikötők világába ad bepillantást.

Raktáron
790 Ft

Az óvodásoknak szóló sorozatnak ebben a füzetében Berci és Rozi kalózhajót épít - méghozzá igazit! A hajóépítés azonban nem is olyan egyszerű dolog.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
9.590 Ft

 

A Finn dingiben és Dragonban is világbajnokságot nyert német szerző alaposan és részletesen foglalja össze a pályán történő vitorlásversenyzéshez nélkülözhetetlen magas szintű ismereteket. 

Raktáron
7.190 Ft

Látványosságának és a hajók sebességének köszönhetően a katamarán-vitorlázás a sport egyik leglátványosabban fejlődő ágához tartozik.

Raktáron
8.890 Ft

Hajók párbaja: csak két hajó feszül egymásnak, a vitorlásverseny a maga legelemibb formájában – ez a Match Race, az America’s Cup regattákon is alkalmazott páros vitorlásversenyzési forma, amelyet részletesen és elképesztő fotókkal illusztrálva mutat be ez a német nyelvű könyv.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Bankkártyás fizetés