Rob Gibson - Segeltrimm für Fahrtensegler

Rob Gibson - Segeltrimm für Fahrtensegler Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.890 Ft
Cikkszám: 0084-1-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Rob Gibson

Túravitorlázóként sem mindegy, hogy hajónk kiegyensúlyozottan, a mindenkori szélviszonyoknak megfelelően, optimálisan vitorlázzon.

Leírás és Paraméterek

Túravitorlázóként sem mindegy, hogy hajónk kiegyensúlyozottan, a mindenkori szélviszonyoknak megfelelően, optimálisan vitorlázzon. Mindezt a vitorlázat megfelelő megválasztásával és beállításával érhetjük el. Az ezekhez kapcsolódó tudnivalókat foglalja össze ez az eredetileg angolul megjelent könyv, amely azoknak kíván tanácsot adni, akiknek nem a versenyeken elért helyezés, hanem a kényelmes és biztonságos, ám mégis gyors előrehaladás fontos saját vagy bérelt hajójukkal. Hiszen a nap végén az sem mindegy, hogy találunk-e még kikötőhelyet, s ehhez nem árt időben odaérni… A német szöveg könnyű megértését számtalan fotó és ábra könnyíti meg.

Szerző Rob Gibson
Cím Segeltrimm für Fahrtensegler
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2012
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-3-7688-3394-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
1.540 Ft

Le kell kötni a gyerek figyelmét, amíg a kikötőben szerelünk? Kiválóan alkalmas erre ez a könyv, amely a hajók és kikötők világába ad bepillantást.

Raktáron
790 Ft

Az óvodásoknak szóló sorozatnak ebben a füzetében Berci és Rozi kalózhajót épít - méghozzá igazit! A hajóépítés azonban nem is olyan egyszerű dolog.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
3.990 Ft

Az Optimist az egész világon a legelterjedtebb utánpótlás-hajóosztály, minden vitorlázó ezzel kezdi a vízi ismeretek megtanulását: ez a könyv nekik és szüleiknek, edzőiknek készült, bemutatja az Optimist kezelését a felszereléstől a versenyen alkalmazható taktikai elemekig.

Előrendelhető
6.990 Ft

A világ első vitorlázója, aki szólóban, megállás nélkül, versenyen vitorlázta körül a Földet, a brit Sir Robin Knox-Johnston.

Előrendelhető
8.990 Ft

A német Malte Philipp Finn dingiben és Dragonban is sikeres vitorlázó, ebben a könyvében az utánpótlást nevelő edzőknek nyújt segítséget azzal kapcsolatban, hogy milyen gyakorlatokkal fejlesszék a gyermekek képességeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!