Patrick Robinson - Űzött vad

Patrick Robinson - Űzött vad Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.290 Ft
Cikkszám: 0110-6-2006
Gyártó/szerző: Patrick Robinson

Patrick Robinson techno-thrillerében ezúttal is nagy szerepet kap a haditengerészet.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

Patrick Robinson techno-thrillerében ezúttal is nagy szerepet kap a haditengerészet. Szaúd-Arábiában forradalom készül. A világ első számú olajexportőrének fényűző birtokain, elegáns palotáiban élő királyi család szabadon fosztogatja az egyre gyorsabban apadó államkincstárat, miközben a sivatagi királyságban fokozódik a feszültség. Nasszer koronaherceg megelégeli családja pazarló életmódját, és elhatározza, hogy véget vet a király felelőtlen és kártékony uralmának: titkos tervet sző a szaúdi olajipar megsemmisítésére és a királyság csődbe juttatására. Az Egyesült Államok természetesen nem hagyhatja ezt: színre lép a US Navy, tengeralattjárók és a SEAL-ek..

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!