Termékek Menü

Eric Twiname - Bryan Willis - Die Wettfahrtregeln Segeln 2013-2016

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 0170-2-2013
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Eric Twiname - Bryan Willis

A vitorlásversenyzés szabályainak megértésének és alkalmazásának alapműve - nem hiányozhat egy kormányos vagy rendszeresen versenyző legénység könyvespolcáról sem.

Leírás és Paraméterek

A vitorlásversenyzés szabályainak megértésének és alkalmazásának alapműve - nem hiányozhat egy kormányos vagy rendszeresen versenyző legénység könyvespolcáról sem. Bryan Willis a világ egyik legtapasztaltabb versenybírója, America’s Cup versenyek és olimpiai regatták zsűrijének elnöke, aki átdolgozta a kötetet a 2016-ig érvényes szabályok tükrében. A német nyelvű könyv a szabályok tükrében vezet végig egy versenyen, a rajttól a célig. Ábrákkal illusztrálva mutatja be, hogy a tipikusan előforduló helyzetekben mi szabályos és mi nem. A szabálymagyarázatokat rangsorolják is: mi az, amit egy klubszintű versenyen kell tudni, mi az, amit egy országos bajnokságon, és mik azok a finomságok, amelyeket csak a világversenyeken indulóknak érdemes elemezni.

Szerző Eric Twiname - Bryan Willis
Cím Die Wettfahrtregeln Segeln 2013-2016 (német nyelven)
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2013
Oldalszám 268
Kötészet papírkötés
ISBN 978-3-87412-192-7

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be