Termékek Menü

Dr. Csonkaréti Károly - Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék

Ár:
3.900 Ft
Cikkszám: 0728-7-2017
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Csonkaréti Károly
Csonkaréti Károly az egykori császári és királyi hadiflotta legjelentősebb hazai krónikása, aki ebben a könyvében az egykori fegyvernemről megmaradt fotókat gyűjtötte össze.

Leírás és Paraméterek

Csonkaréti Károly az egykori császári és királyi hadiflotta legjelentősebb hazai krónikása, aki ebben a könyvében az egykori fegyvernemről megmaradt fotókat gyűjtötte össze. Az olvasót a leghíresebb hajókról, a Viribus Unitisről vagy a Szent István csatahajóról készült képek mellett a legénység tagjairól és mindennapjairól készült felvételek várják. A képeket a szakértő hadtörténésznek a flotta történetéről szóló összefoglalója és a szervezetről készült táblázat is kiegészíti.

Szerző Dr. Csonkaréti Károly
Cím Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék
Kiadó Kornétás Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 175
Kötészet keménytáblás
ISBN 978 615 5058 851

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Raktáron
2.699 Ft

Az Atlanti-óceánon zajló csatát a történetírás a legnagyobb tengeri csaták között tartja számon: ez a könyv ezt, az egész háború sorsát meghatározó, éveken át tartó küzdelmet mutatja be részletesen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be