Dr. Csonkaréti Károly - Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.900 Ft
Cikkszám: 0728-7-2017
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dr. Csonkaréti Károly
Csonkaréti Károly az egykori császári és királyi hadiflotta legjelentősebb hazai krónikása, aki ebben a könyvében az egykori fegyvernemről megmaradt fotókat gyűjtötte össze.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Joshua Slocum - Sailing Alone Around The World  Joshua Slocum - Sailing Alone Around The World
3.500 Ft
Robin Knox-Johnston - Knox-Johnston on Seamanship & Seafaring  Robin Knox-Johnston - Knox-Johnston on Seamanship & Seafaring
7.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Csonkaréti Károly az egykori császári és királyi hadiflotta legjelentősebb hazai krónikása, aki ebben a könyvében az egykori fegyvernemről megmaradt fotókat gyűjtötte össze. Az olvasót a leghíresebb hajókról, a Viribus Unitisről vagy a Szent István csatahajóról készült képek mellett a legénység tagjairól és mindennapjairól készült felvételek várják. A képeket a szakértő hadtörténésznek a flotta történetéről szóló összefoglalója és a szervezetről készült táblázat is kiegészíti.

Szerző Dr. Csonkaréti Károly
Cím Emlékek nélkül nemzetnek híre csak árnyék
Kiadó Kornétás Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 175
Kötészet keménytáblás
ISBN 978 615 5058 851

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés