Termékek Menü

Dékány András - Csempészek, hősök, kikötők ANTIKVÁR

Ár:
1.690 Ft
Cikkszám: 0155-6-1971
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Dékány András

Valamikor mi mindnyájan ezeken a könyveken nőttünk fel: Dékány András regényein, amelyek napfényes és viharos Adriáról, tengeri kalandokról és kemény tengerészekről szóltak, és közben megtanítottak a hajózás és a vitorlázás alapjaira.

Leírás és Paraméterek

Valamikor mi mindnyájan ezeken a könyveken nőttünk fel: Dékány András regényein, amelyek napfényes és viharos Adriáról, tengeri kalandokról és kemény tengerészekről szóltak, és közben megtanítottak a hajózás és a vitorlázás alapjaira. A Csempészek, hősök, kikötők című kötet a harmadik, s egyben az utolsó a Jadran-sorozatban. A kétárbocos ezúttal Afrika északi partjainál kalandozik, megismerkedünk az arab partokkal, a két világháború közötti hadihajókkal, és persze izgalmas kalandok hosszú sora várja hőseinket. Sajnos a könyvet nagyon régóta nem adták ki újra, így most egy antikvár példány tudunk kínálni a SailingBooks.hu olvasóinak.

Szerző Dékány András
Cím Csempészek, hősök, kikötők ANTIKVÁR
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 1971
Oldalszám 368
Kötészet keménytáblás borítóval, borító széle gyűrött, könv maga jó állapotban
IF 1301-f-7173

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!