Termékek Menü

Claudia Myatt - Gyakorlatok kezdő kalózoknak

Ár:
3.450 Ft
Cikkszám: 0473-5-2015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Claudia Myatt
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Claudia Myatt - Gyerünk vitorlázni - gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak Claudia Myatt - Gyerünk vitorlázni - gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak
4.950 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron. A színes, jópofa rajzokkal teletűzdelt füzetben a hajó részeit a hajó részeinek ismeretétől a meteorológián át a manőverek végrehajtásáig tesztelheti tudását minden fiatal vitorlázó. A válaszokat be kell írni, rajzolni vagy matricák segítségével beragasztani. A munkafüzet – ahogy a könyv is – a vitorlás oktatásban élenjáró brit vitorlás szövetség (RYA) kiadványa, amely először jelenik meg magyarul.

Szerző Claudia Myatt
Cím Gyakorlatok kezdő kalózoknak
Kiadó Windwave Kft.
Kiadás éve 2015
Oldalszám 36
Kötészet papírkötés
ISBN 978-96312-3209-7

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.
Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.
Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!