Termékek Menü

Plastimo - IRIS 50 kézi iránymérő kompasz sárga

Ár:
37.900 Ft
Cikkszám: 0864-99-IRIS50
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Plastimo
A tengeri navigáció és a vitorlás versenyek rendezésének nélkülözhetetlen, ikonikus eszköze ez a kézi iránymérő tájoló, amelynek segítségével bármilyen nehéz időjárási helyzetben és hullámzó vízen is lehet olvasni egy tárgy irányszögét.
Szín: sárga

Leírás és Paraméterek

A tengeri navigáció és a vitorlás versenyek rendezésének nélkülözhetetlen, ikonikus eszköze ez a kézi iránymérő tájoló, amelynek segítségével bármilyen nehéz időjárási helyzetben és hullámzó vízen is lehet olvasni egy tárgy irányszögét. A prizmával ellátott nézőke révén a tárgyat pontosan be lehet “célozni”, és az alatta lévő tájolón leolvasható a szög. A tájoló nézeti szélessége 20 fok, függőlegesen 12 fok. Fluoreszkáló skálája révén sötétben is leolvasható. Kék és sárga színben elérhető.

Forgalmazó
Megnevezés IRIS 50 kézi iránymérő kompasz
Cikkszám 0864-99-IRIS50
Gyártói cikkszám IRIS50
Szín sárga
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Előrendelhető
264.900 Ft
A Velocitek megalkotta a jollésok kedvenc digitális kompaszát: a Prism kategóriájában a legkönnyebb, rendkívül jól látható kijelzővel rendelkezik, és a legfontosabbat tudja, ami elvárható egy kompasztól - pontosan jelzi a hajó irányszögét.
Előrendelhető
399.900 Ft
A világ legjobb vitorlázói használják, hogy rajtjuk tökéletes legyen: továbbfejlesztett formában is elérhető a legendás ProStart műszer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be