Termékek Menü

Velocitek - ProStart - 2020

Ár:
399.900 Ft
Cikkszám: 0833-99-040232457661
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Velocitek
A világ legjobb vitorlázói használják, hogy rajtjuk tökéletes legyen: továbbfejlesztett formában is elérhető a legendás ProStart műszer.
Szín: Fehér
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Velocitek ProStart / SpeedPuck árboctartó Velocitek ProStart / SpeedPuck árboctartó
29.900 Ft
Velocitek - W árboc-tartó  Velocitek - W árboc-tartó
32.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A világ legjobb vitorlázói használják, hogy rajtjuk tökéletes legyen: továbbfejlesztett formában is elérhető a legendás ProStart műszer. Használata nagyon egyszerű: a rajtvonal két pontján egy-egy gombnyomással meghatározzuk a vonal helyzetét, s ezután a kormányos, a navigátor vagy a taktikus mindig pontosan látja, hogy a hajó hány méterre van a rajtvonaltól. A hátralévő másodpercek és a távolság ismeretében tökéletesen, optimális pillanatban és sebességgel rajtolhatunk el. Egy új funkció: a könnyen leolvasható grafikus kijelző a rajt előtti utolsó két percben folyamatosan jelzi, hogy jelenlegi sebességünkkel és irányunkkal a rajt pillanatában a rajtvonal melyik oldalán leszünk.

A ProStart a rajtlövés után is sokoldalúan használható: amellett, hogy folyamatosan mutatja a sebességet és az irányt, jelzi (választható módon) a hajó dőlését vagy a szélváltozást (élesedés vagy tompulás). Ráadásul rögzíti a megtett útvonalat, így egy USB-csatlakozón és a letölthető alkalmazáson keresztül utólag visszanézhető, hogy a hajónk mikor milyen sebességgel vitorlázott.

A műszerben a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. Kijelzője az erős napfényben “backlight” funkciót kapott, hogy mindig leolvashassuk, de éjszakai üzemmódja is van. A benne rejló GPS-vevő egy másodperc alatt 18-szor olvassa le a hajó helyzetét, de emellett a robusztus műszerház egy mágneses kompaszt is rejt, amelynek információi szintén feldolgozásra kerülnek. Akkumulátora 75 órát bír: a legkomolyabb versenyekre is elegendő, ráérünk otthon felöltetni egy USB-töltő segítségével.

Utólag számítógépre vagy telefonra a teljes útvonal letölthető (másodpercenkénti 4 pozícióval), és az adatokat beolvashatjuk a legnépszerűbb navigációs applikációkba - így elemezhetjük, hogy mit csináltunk jól vagy rosszul a versenypályán.

A ProStart a Szilikon-völgyben készül, minden alkatrésze a legmodernebb elvárásoknak felel meg. Nem csoda, hogy a világ legkompetitívebb flottáiban (TP52, J24, J70, Melges24, Melges32) lett igen népszerű.

A ProStart egyszerű kezelhetősége kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy nagy szélben is a legfontosabb információkat adja a rajt előtti káoszban. A gyártó honlapján minden információ részletesen elérhető itt: www.velocitek.com/products/prostart.

Legfontosabb technikai adatok:

• +/- 0,1 csomó sebességmérési pontosság

• +/- 0,5 fok irányszög leolvasási tűrés

• 3 méteres vízmélységig vízálló (IPX8)

• 120 mm x 175 mm x 40 mm

• 30 mm-es karakterek a kijelzőn, 120 fokos láthatósági tartomány

• tárolja a következő adatokat: hosszúság, szélesség, időpont, COG, SOG, mágneses irányszög, dőlésszög (4 Hz frissítés)

• 1000 órányi adat rögzítésére alkalmas memória, letölthető Windows, Mac, Linux rendszerekre

• 75 órás működést biztosító lítium-ion akkumulátor (a háttérvilágítás kikapcsolt állapotában)

• Felszerelhető a Velocitek árbóc- és W-tartójára

• 2 év gyári garancia

Forgalmazó Velocitek
Megnevezés ProStart - 2020
Cikkszám 0833-99-040232457661
Gyártói cikkszám 040232457661
Szín
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
7.990 Ft

A Velocitek Pro Start műszer felszereléséhez szükséges  tartó (cradle).

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
29.900 Ft

A ProStart és Speed Puck árbocra rögzíthető tartója nagyon egyszerűen elhelyezhető gyakorlatilag minden sportos nagyhajón vagy dingin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be