Termékek Menü

Windie 360 - kézi szélmérő

Ár:
33.990 Ft
Cikkszám: 0861-1-Windie360
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Windie
Könnyen kezelhető és megbízható kézi szélmérő azoknak, akik komolyan veszik a vitorlázást - edzőknek, versenyzőknek, versenyrendezőknek, bíróknak.

Leírás és Paraméterek

Könnyen kezelhető és megbízható kézi szélmérő azoknak, akik komolyan veszik a vitorlázást - edzőknek, versenyzőknek, versenyrendezőknek, bíróknak. Mivel kanalas megoldású, nem kell pontosan szélirányba tartani ahhoz, hogy pontos mérési eredményeket kapjunk. Könnyű, egy kézzel tartható, és praktikus tartóbottal is használható, amivel – ha szükséges – feljebb emelhetjük. Másodpercenként egyszer mér, és ebből átlagol. A szélmérőt használaton kívül textiltok védi. Méréstartomány: 0,7-30 m/s. Mértékegységek: km/h, csomó, m/s. A kereskedelemben mindenhol kapható AAA elemmel működik (a terméket elem nélkül szállítjuk).

Forgalmazó
Megnevezés kézi szélmérő
Cikkszám 0861-1-Windie360
Gyártói cikkszám
Szín
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be