Termékek Menü

Velocitek - Prism

Ár:
264.900 Ft
Cikkszám: 0604-99-040232469275
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Velocitek
A Velocitek megalkotta a jollésok kedvenc digitális kompaszát: a Prism kategóriájában a legkönnyebb, rendkívül jól látható kijelzővel rendelkezik, és a legfontosabbat tudja, ami elvárható egy kompasztól - pontosan jelzi a hajó irányszögét.
Szín: Fehér
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ronstan - Termál víztaszító hosszúujjú felső - gyerek fekete Ronstan - Termál víztaszító hosszúujjú felső - gyerek fekete
17.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Velocitek megalkotta a jollésok kedvenc digitális kompaszát: a Prism kategóriájában a legkönnyebb, rendkívül jól látható kijelzővel rendelkezik, és a legfontosabbat tudja, ami elvárható egy kompasztól - pontosan jelzi a hajó irányszögét. 137 gramm súlyával a legszofisztikáltabb versenyzői elvárásokat is teljesíti, annyira könnyű, hogy a spi-bum végére is rögzíthető. Rendkívül gyorsan reagál, a kijelző másodpercenként kétszer frissül. Két oldalról kiválóan leolvasható, az olvasási szög olyan nagy, hogy a trapézon előre-hátra mozgó legénység is (például egy katamaránon) mindig jól látja. mágneses alapú, így azokban a hajóosztályokban is használható, amelyekben nem engedélyezett a GPS. Napelemes töltője és 200 mAh akkumulátora biztosítja a folyamatos használatot. A Velocitek árboctartóira vagy a deckre is felcsavarozható a készülékhez biztosított hátlap, amelyből praktikusan, oldalt lehet kihúzni, és dizájnos, kemény, ellenálló tokjában tárolható. A Prism-re két év garanciát biztosítunk.

Forgalmazó Velocitek
Megnevezés Prism
Cikkszám 0604-99-040232469275
Gyártói cikkszám 040232469275
Szín
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
7.990 Ft

A Velocitek Pro Start műszer felszereléséhez szükséges  tartó (cradle).

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
29.900 Ft

A ProStart és Speed Puck árbocra rögzíthető tartója nagyon egyszerűen elhelyezhető gyakorlatilag minden sportos nagyhajón vagy dingin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be