Termékek Menü

Melanie Bartlett - International Regulations for Preventing Collisions at Sea

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0769-5-2015
Elérhetőség: Raktáron
Közkeletű angol rövidítését használva az IRPCAS a tengeri, nemzetközileg elfogadott hajózási szabályzat, amelyet minden vitorlás vezetőjének ismernie kell.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Melanie Bartlett - VHF Handbook  Melanie Bartlett - VHF Handbook
8.900 Ft
Kovács László - Kishajós füzetek 2. - Szabályismeret víziközlekedőknek  Kovács László - Kishajós füzetek 2. - Szabályismeret víziközlekedőknek
2.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Közkeletű angol rövidítését használva az IRPCAS a tengeri, nemzetközileg elfogadott hajózási szabályzat, amelyet minden vitorlás vezetőjének ismernie kell. A brit vitorlás szövetség kiadásában megjelent könyv nemcsak a „Nemzetközi szabályzat az ütközések elkerülésére tengeren” jogi szövegét tartalmazza, hanem magyarázatot és kommentárt is fűz ahhoz. Az angol nyelvű könyv nem hiányozhat a gyakran szkipperkedő magyar vitorlázók könyvespolcáról sem. Néhány fejezetcím: Fények és idomok; Kinek van útjoga?; Forgalomelválasztási rendszerek; Fény és hangjelzések.

Szerző Melanie Bartlett
Cím International Regulations for Preventing Collisions at Sea
Kiadó RYA
Kiadás éve 2015
Oldalszám 80
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017067

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
22.990 Ft

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!