Termékek Menü

Melanie Bartlett - International Regulations for Preventing Collisions at Sea

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0769-5-2015
Elérhetőség: Raktáron
Közkeletű angol rövidítését használva az IRPCAS a tengeri, nemzetközileg elfogadott hajózási szabályzat, amelyet minden vitorlás vezetőjének ismernie kell.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Melanie Bartlett - VHF Handbook  Melanie Bartlett - VHF Handbook
8.900 Ft
Kovács László - Kishajós füzetek 2. - Szabályismeret víziközlekedőknek  Kovács László - Kishajós füzetek 2. - Szabályismeret víziközlekedőknek
2.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Közkeletű angol rövidítését használva az IRPCAS a tengeri, nemzetközileg elfogadott hajózási szabályzat, amelyet minden vitorlás vezetőjének ismernie kell. A brit vitorlás szövetség kiadásában megjelent könyv nemcsak a „Nemzetközi szabályzat az ütközések elkerülésére tengeren” jogi szövegét tartalmazza, hanem magyarázatot és kommentárt is fűz ahhoz. Az angol nyelvű könyv nem hiányozhat a gyakran szkipperkedő magyar vitorlázók könyvespolcáról sem. Néhány fejezetcím: Fények és idomok; Kinek van útjoga?; Forgalomelválasztási rendszerek; Fény és hangjelzések.

Szerző Melanie Bartlett
Cím International Regulations for Preventing Collisions at Sea
Kiadó RYA
Kiadás éve 2015
Oldalszám 80
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017067

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be