Termékek Menü

Felix Marks - Mainsail Trimming

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0543-2-2007
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Felix Marks
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Velocitek SpeedPuck Velocitek SpeedPuck
199.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón. A grósz formája hihetetlen mértékben befolyásolja a hajósebességet és éles menetekben az élességet is. Állandó figyelést és törődést igényel, a körülmények fényében folyamatos finomhangolására van szükség. Aki ezzel feladattal foglalkozik, ebből az igényes angol nyelvű könyvből mindent megtudhat, ami a grósz trimmeléséhez szükséges. A könyv praktikus nyelven íródott, nem fizikai és aerodinamikai kifejezésekkel és abrakadabrával tűzdelte meg a szerző, hanem olyan közérthető magyarázatokat és útmutatást adott, amely segíthet abban, hogy mi legyünk a leggyorsabbak a versenyen.

Szerző Felix Marks
Cím Mainsail Trimming
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2007
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-0-470-51650-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be