Termékek Menü

Melanie Bartlett - VHF Handbook

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0771-5-2009
Elérhetőség: Raktáron
A hajózási VHF rádiók használata ma már a biztonságos hajózás szerves része: ezek korrekt, szabályos használatához nyújt részletes segítséget ez az angol nyelvű könyv.

Leírás és Paraméterek

A hajózási VHF rádiók használata ma már a biztonságos hajózás szerves része: ezek korrekt, szabályos használatához nyújt részletes segítséget ez az angol nyelvű könyv. A brit vitorlás szövetség gondozásában megjelent kötet a VHF-rádióoperátori képesítés (SRC, VHF Operator’s Short Range Certificate) megszerzéséhez szükséges ismereteket foglalja össze, de haszonnal forgathatja az is, aki nem készül ilyen vizsgára. A könyv részletesen bemutatja a használt csatornákat, a nemzetközi hajózáshoz szükséges, az üzenetekben használt angol nyelvű kifejezéseket, a különböző berendezésekhez kapcsolódó műszaki tudnivalókat. A könyv vészhelyzeti rádiózásban – akár az Adrián is – nélkülözhetetlen ismereteket tartalmaz.

Szerző Melanie Bartlett
Cím VHF Handbook
Kiadó RYA
Kiadás éve 2009
Oldalszám 98
Kötészet papírkötés
ISBN 9781905104031

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!