Termékek Menü

Melanie Bartlett - VHF Handbook

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0771-5-2009
Elérhetőség: Raktáron
A hajózási VHF rádiók használata ma már a biztonságos hajózás szerves része: ezek korrekt, szabályos használatához nyújt részletes segítséget ez az angol nyelvű könyv.

Leírás és Paraméterek

A hajózási VHF rádiók használata ma már a biztonságos hajózás szerves része: ezek korrekt, szabályos használatához nyújt részletes segítséget ez az angol nyelvű könyv. A brit vitorlás szövetség gondozásában megjelent kötet a VHF-rádióoperátori képesítés (SRC, VHF Operator’s Short Range Certificate) megszerzéséhez szükséges ismereteket foglalja össze, de haszonnal forgathatja az is, aki nem készül ilyen vizsgára. A könyv részletesen bemutatja a használt csatornákat, a nemzetközi hajózáshoz szükséges, az üzenetekben használt angol nyelvű kifejezéseket, a különböző berendezésekhez kapcsolódó műszaki tudnivalókat. A könyv vészhelyzeti rádiózásban – akár az Adrián is – nélkülözhetetlen ismereteket tartalmaz.

Szerző Melanie Bartlett
Cím VHF Handbook
Kiadó RYA
Kiadás éve 2009
Oldalszám 98
Kötészet papírkötés
ISBN 9781905104031

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be