Termékek Menü

Jon Emmett - Tactics Made Simple

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0815-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jon Emmett
A sikeres versenyvitorlázás egyik legfontosabb eleme a taktika, amelyet már a kezdő versenyvitorlázóknak is folyamatosan tanulniuk és fejleszteniük kell.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024  Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024
3.500 Ft
Tim Davison - The Laser Book  Tim Davison - The Laser Book
8.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A sikeres versenyvitorlázás egyik legfontosabb eleme a taktika, amelyet már a kezdő versenyvitorlázóknak is folyamatosan tanulniuk és fejleszteniük kell. Jon Emmett brit edző - akinek tanítványa olimpiai aranyérmet is nyert - ebben a könyvében a legalapvetőbb versenytaktikai ismereteket hozza közel az érdeklődő olvasóhoz. A könyv három szinten - kezdők, középhaladók, haladók - számára ad tanácsokat a versenyzéshez a rajtolástól a bójavételeken át egészen a párharcokig. A könyv kötelező olvasmány minden versenyzőnek!

Szerző Jon Emmett
Cím Tactics Made Simple
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2019
Oldalszám 104
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912177257

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be