Termékek Menü

Tim Davison - The Laser Book

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0810-1-2017
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Tim Davison
A világ egyik legnépszerűbb hajója, amely elterjedtségét egyszerűségének köszönheti - a Laser.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Simon Rowell - Weather at Sea  Simon Rowell - Weather at Sea
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A világ egyik legnépszerűbb hajója, amely elterjedtségét egyszerűségének köszönheti - a Laser. Ebből a könyvből a teljesen kezdő Laser-vitorlázó minden fontosat megtanulhat hajójáról: hogyan szerelje fel, hogyan vitorlázzon vele különböző szelekben illetve versenyeken. Az Európa-bajnok szerző a jelen legjobb Laser-vitorlázóit is felkérte, hogy segítsék tanácsaikkal a könyvben, így az kiváló útmutatást ad minden fiatalnak, aki ebben a hajóosztályban szeretné kipróbálni tudását. A könyv elsősorban a kezdő-középhaladó szintű vitorlázóknak szól, elsajátításával a helyi vagy klubszintű regattákon már komoly eredményeket lehet elérni. A könyv nemcsak a Standard, hanem a Radial és a 4.7 vitorlázat beállításához is ad tanácsokat.

Szerző Tim Davison
Cím The Laser Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2017
Oldalszám 128
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912177042

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be