Termékek Menü

Tim Davison - The Laser Book

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0810-1-2017
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Tim Davison
A világ egyik legnépszerűbb hajója, amely elterjedtségét egyszerűségének köszönheti - a Laser.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Simon Rowell - Weather at Sea  Simon Rowell - Weather at Sea
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A világ egyik legnépszerűbb hajója, amely elterjedtségét egyszerűségének köszönheti - a Laser. Ebből a könyvből a teljesen kezdő Laser-vitorlázó minden fontosat megtanulhat hajójáról: hogyan szerelje fel, hogyan vitorlázzon vele különböző szelekben illetve versenyeken. Az Európa-bajnok szerző a jelen legjobb Laser-vitorlázóit is felkérte, hogy segítsék tanácsaikkal a könyvben, így az kiváló útmutatást ad minden fiatalnak, aki ebben a hajóosztályban szeretné kipróbálni tudását. A könyv elsősorban a kezdő-középhaladó szintű vitorlázóknak szól, elsajátításával a helyi vagy klubszintű regattákon már komoly eredményeket lehet elérni. A könyv nemcsak a Standard, hanem a Radial és a 4.7 vitorlázat beállításához is ad tanácsokat.

Szerző Tim Davison
Cím The Laser Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2017
Oldalszám 128
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912177042

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!