Termékek Menü

Jon Emmett - Coach Yourself to Win

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0814-1-2015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jon Emmett
Jon Emmett, aki professzionális vitorlás edzőként többek közt Érdi Mári felkészítésében is komoly szerepet vállalt, ebben az (angol nyelvű) könyvében azoknak nyújt segítséget a versenyekre történő felkészüléshez, akiknek nincsen saját edzőjük.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.000 Ft
Nick Craig - Tactics To Win  Nick Craig - Tactics To Win
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Jon Emmett, aki professzionális vitorlás edzőként többek közt Érdi Mári felkészítésében is komoly szerepet vállalt, ebben az (angol nyelvű) könyvében azoknak nyújt segítséget a versenyekre történő felkészüléshez, akiknek nincsen saját edzőjük. 12 fejezetben foglalja össze azokat az ismereteket, amelyek a győzelemhez szükségesek, a célok meghatározásától kezdve a hajókezelésen és -sebességen, valamint a taktikán és stratégián át, egészen a szabályok ismeretéig és a mentális felkészülésig. Mindezt a Sail To Win sorozatban megszokott jól érhtető ábrák, összefoglalók és kiemelések segítéségével. Kiváló könyv a teljesítmény növeléséhez!

Szerző Jon Emmett
Cím Coach Yourself to Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2015
Oldalszám 84
Kötészet papírkötés
ISBN 9781909911215

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!