Termékek Menü

Jon Emmett - Coach Yourself to Win

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0814-1-2015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jon Emmett
Jon Emmett, aki professzionális vitorlás edzőként többek közt Érdi Mári felkészítésében is komoly szerepet vállalt, ebben az (angol nyelvű) könyvében azoknak nyújt segítséget a versenyekre történő felkészüléshez, akiknek nincsen saját edzőjük.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.000 Ft
Nick Craig - Tactics To Win  Nick Craig - Tactics To Win
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Jon Emmett, aki professzionális vitorlás edzőként többek közt Érdi Mári felkészítésében is komoly szerepet vállalt, ebben az (angol nyelvű) könyvében azoknak nyújt segítséget a versenyekre történő felkészüléshez, akiknek nincsen saját edzőjük. 12 fejezetben foglalja össze azokat az ismereteket, amelyek a győzelemhez szükségesek, a célok meghatározásától kezdve a hajókezelésen és -sebességen, valamint a taktikán és stratégián át, egészen a szabályok ismeretéig és a mentális felkészülésig. Mindezt a Sail To Win sorozatban megszokott jól érhtető ábrák, összefoglalók és kiemelések segítéségével. Kiváló könyv a teljesítmény növeléséhez!

Szerző Jon Emmett
Cím Coach Yourself to Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2015
Oldalszám 84
Kötészet papírkötés
ISBN 9781909911215

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
209.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
179.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!