Termékek Menü

Nick Craig - Tactics To Win

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0812-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Nick Craig
A Sail to Win sorozat versenyvitorlás taktikáról szóló (angol nyelvű) könyvét Nick Craig, többszörös világ- és Európa-bajnok brit vitorlázó írta, akinek hajókezelésről szóló könyvét „Így kormányoznak a győztesek” címmel a SailingBooks.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.900 Ft
Jon Emmett - Tactics Made Simple  Jon Emmett - Tactics Made Simple
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A Sail to Win sorozat versenyvitorlás taktikáról szóló (angol nyelvű) könyvét Nick Craig, többszörös világ- és Európa-bajnok brit vitorlázó írta, akinek hajókezelésről szóló könyvét „Így kormányoznak a győztesek” címmel a SailingBooks.hu már magyarul is mejelentette. A Tactics To Win kötetben Nick a versenytaktika legfontosabb elemeit veszi górcső alá, amely több azonos sebességű hajó esetén a kulcs lehet a győzelemnek. Hasznos tanácsokkal szolgál a rajtok megfelelő végrehajtásához és a kreuztaktikához éppúgy, mint a bójavételekhez, a párharcokhoz és a bőszelezéshez.Ez a könyv nem hiányozhat senkinek a polcáról sem, aki vitorlásversenyeket szeretne nyerni.

Szerző Nick Craig
Cím Tactics To Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912177097

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be