Termékek Menü

John Heyes - Sails for Racing - Sail To Win

Ár:
8.000 Ft
Cikkszám: 0537-2-1998
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: John Heyes
A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
RYA - Foiling  RYA - Foiling
6.500 Ft
Mark Rushall - Tactics  Mark Rushall - Tactics
9.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek. John Heyes, a könyv szerzője a North Sails One Design hajókkal foglalkozó részlegének vezetője volt, Dragon osztályban Gold Cupot nyert, jollékkal és nagyhajókkal is vitorlázott, s tagja volt a Rolex Commodores’s Cup győztes csapatának. A könyv fejezetei többek közt megismertetnek a vitorlák működési elvével, gyártási folyamatukkal, beállításukkal és javításukkal, s útmutató tartalmaznak arra nézve, hogy hogyan találjuk meg a hibákat, ha a vitorlánk valahogyan nem működik.

Szerző John Heyes
Cím Sails for Racing - Sail To Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 1998
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-89866-05-07

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!