Termékek Menü

John Heyes - Sails for Racing - Sail To Win

Ár:
8.000 Ft
Cikkszám: 0537-2-1998
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: John Heyes
A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Adlard Coles - Pocket Logbook Adlard Coles - Pocket Logbook
6.890 Ft
RYA - Foiling  RYA - Foiling
6.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek. John Heyes, a könyv szerzője a North Sails One Design hajókkal foglalkozó részlegének vezetője volt, Dragon osztályban Gold Cupot nyert, jollékkal és nagyhajókkal is vitorlázott, s tagja volt a Rolex Commodores’s Cup győztes csapatának. A könyv fejezetei többek közt megismertetnek a vitorlák működési elvével, gyártási folyamatukkal, beállításukkal és javításukkal, s útmutató tartalmaznak arra nézve, hogy hogyan találjuk meg a hibákat, ha a vitorlánk valahogyan nem működik.

Szerző John Heyes
Cím Sails for Racing - Sail To Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 1998
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-89866-05-07

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be