Termékek Menü

John Heyes - Sails for Racing - Sail To Win

Ár:
7.871 Ft
Cikkszám: 0537-2-1998
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: John Heyes
A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Adlard Coles - Pocket Logbook Adlard Coles - Pocket Logbook
6.890 Ft
RYA - Foiling  RYA - Foiling
6.500 Ft
Mark Rushall - Tactics  Mark Rushall - Tactics
9.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A teljesítmény a vitorlás versenyeken a vitorlákkal kezdődik – nem nyerhetsz, ha ezek nincsenek rendben – ebből a könyvből megtudhatod, hogy hogyan kell a vitorlákat kiválasztani és beállítani, hogy mindenben megfeleljenek a körülményeknek. John Heyes, a könyv szerzője a North Sails One Design hajókkal foglalkozó részlegének vezetője volt, Dragon osztályban Gold Cupot nyert, jollékkal és nagyhajókkal is vitorlázott, s tagja volt a Rolex Commodores’s Cup győztes csapatának. A könyv fejezetei többek közt megismertetnek a vitorlák működési elvével, gyártási folyamatukkal, beállításukkal és javításukkal, s útmutató tartalmaznak arra nézve, hogy hogyan találjuk meg a hibákat, ha a vitorlánk valahogyan nem működik.

Szerző John Heyes
Cím Sails for Racing - Sail To Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 1998
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-89866-05-07

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
4.290 Ft
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!