Termékek Menü

RYA - Foiling

Ár:
6.500 Ft
Cikkszám: 0768-5-2019
Elérhetőség: Raktáron
A vitorlázás egyre népszerűbb és látványosabb ága a „repülő”, szárnyas, vagy ahogy magyarul is elterjedt: foilos hajók és deszkák világa – az ezek használatához szükséges alapismereteket foglalja össze ez a kis könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj Ivar Dedekam - Élesedj és gyorsulj
6.000 Ft
Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2017-2020  Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2017-2020
3.000 Ft

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás egyre népszerűbb és látványosabb ága a „repülő”, szárnyas, vagy ahogy magyarul is elterjedt: foilos hajók és deszkák világa – az ezek használatához szükséges alapismereteket foglalja össze ez a kis könyv. A brit vitorlás szövetség által kiadott anyag rövid elméleti bevezető elméleti fejezet után nagyon gyakorlatias tudnivalókat nyújt az olvasónak. Bemutatja a foilozáshoz szükséges felszerelést és ruházatot, a szárnyas hajók és deszkák különböző típusait és azok irányítási rendszereit, megtanítja a kezdeti lépéseket, azt, hogy hogyan „szálljunk fel”, és azt, hogy hogyan tartsuk repülésben vízijárművünket, legyen az egy szörf, egy moly vagy egy más típusú foilos vitorlás.

Szerző RYA
Cím Foiling
Kiadó RYA
Kiadás éve 2019
Oldalszám 52
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017258

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!