Termékek Menü

Chris Tibbs - Weather Handbook

Ár:
9.500 Ft
Cikkszám: 0805-1-2017
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
Az időjárási jelenségek felismerése nagyban segíti a sikeres és hatékony vitorlázást – az a könyv pedig a legfontosabb időjárási ismereteket foglalja össze a hajósok számára.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
RYA - Foiling  RYA - Foiling
6.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Az időjárási jelenségek felismerése nagyban segíti a sikeres és hatékony vitorlázást – az a könyv pedig a legfontosabb időjárási ismereteket foglalja össze a hajósok számára. A brit vitorlásszövetség kiadványa angol nyelven, gyakorlati példákkal alátámasztva mutatja be az időjárást mozgató tényezőket, és azt, hogy ezeket hogyan ismerhetjük fel. Néhány fejezetcím: időjárási grafikonok, a szél előrejelzése, ciklonok, új technológiák, a déli féltekén.

Szerző Chris Tibbs
Cím Weather Handbook
Kiadó RYA
Kiadás éve 2017
Oldalszám 128
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017142

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be