Termékek Menü

Andy Rice - The Asymmetric Dinghy Book

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0807-1-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Andy Rice
Egyre népszerűbb az aszimmetrikus vitorlákkal felszerelt hajókkal történő vitorlázás, hiszen ezek a hajók sebességükkel és egyszerű kezelésükkel óriási élményt nyújtanak kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - Szkippertippek 1 (2018)  Horváth Csaba - Szkippertippek 1 (2018)
2.450 Ft
Simon Rowell - Weather at Sea  Simon Rowell - Weather at Sea
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Egyre népszerűbb az aszimmetrikus vitorlákkal felszerelt hajókkal történő vitorlázás, hiszen ezek a hajók sebességükkel és egyszerű kezelésükkel óriási élményt nyújtanak kezdőknek és haladóknak egyaránt. Andy Rice az egyik leggyakorlottabb angol szkiff-vitorlázó, aki ebben a könyvben összefoglalja a látszólagos szél megvitorlázásának csínját-bínját. A könyv végigvezeti a vitorlázót a kezdeti lépésektől az erősszeles vitorlázás fortélyain át egészen a mesterkurzusig, amelynek tippjeivel már versenyeket lehet nyerni!

Szerző Andy Rice
Cím The Asymmetric Dinghy Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2021
Oldalszám 128
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912621347

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be