Termékek Menü

Simon Rowell - Weather at Sea

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0809-1-2020
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Fernhurst
Az időjárás a vitorlázás egyik meghatározó tényezője, amely hatalmas mértékben befolyásolja hajózásuk biztonságát és a hatékony előrejutást.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - MP Floating Sports vitorlás napszemüveg fekete-piros uniszex Marinepool - MP Floating Sports vitorlás napszemüveg fekete-piros uniszex
29.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Az időjárás a vitorlázás egyik meghatározó tényezője, amely hatalmas mértékben befolyásolja hajózásuk biztonságát és a hatékony előrejutást. Ezért nagyon fontos, hogy vitorlázóként átfogó meteorológiai ismeretekkel rendelkezzünk. Simon Rowell angol nyelvű könyvében éppen azokra az ismeretekre fókuszál, amelyek a vitorlázók számára fontosak: segítségével megismerhetjük a leggyakoribb időjárási jelenségeket és azt, hogy azok milyen módon befolyásolhatják utunkat.

Szerző Simon Rowell
Cím Weather at Sea
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2020
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912621088

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be