Termékek Menü

RYA - Start Windsurfing

Ár:
6.300 Ft
Cikkszám: 0767-10-2006
Elérhetőség: Raktáron
Magyar nyelvű szakkönyv híján kezdő szörfösöknek ajánljuk ezt az alapszintű windsurf-tankönyvet, amely angol nyelven összefoglalja a szörfözés első, legfontosabb lépéseit.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe  Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe
3.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Magyar nyelvű szakkönyv híján kezdő szörfösöknek ajánljuk ezt az alapszintű windsurf-tankönyvet, amely angol nyelven összefoglalja a szörfözés első, legfontosabb lépéseit. A brit vitorlás szövetség kiadásában megjelent kötet a felszerelés bemutatása után az elindulást, a legfontosabb manővereket, a pályán történő szörfözést mutatja be számtalan színes fotó és ábra segítségével. Aki belefog ebbe a nagyszerű sportágba, akár egyénileg, akár egy tanfolyamon, kiváló segédeszközt talál ebben a könyvben.

Szerző RYA
Cím Start Windsurfing
Kiadó RYA
Kiadás éve 2006
Oldalszám 72
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-905104352

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
7.890 Ft

Az Optimist az egyik legnépszerűbb utánpótlás-nevelő vitorláshajó, amelynek kezelését és vitorlázását mutatja be a brit vitorlásszövetség kiadásában megjelent könyv.

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
4.290 Ft
Ez a könyv tömör és érthető formában foglalja össze azokat az alapismereteket (a hajózás nemzetközi nyelvén, angolul), amelyre egy kezdő szkippernek (azaz vitorláshajó-kapitánynak) szüksége van ahhoz, hogy sikerrel tegye le a tengeri „jogsi” megszerzéséhez szükséges vizsgákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!