Termékek Menü

RYA - Start Windsurfing

Ár:
6.300 Ft
Cikkszám: 0767-10-2006
Elérhetőség: Raktáron
Magyar nyelvű szakkönyv híján kezdő szörfösöknek ajánljuk ezt az alapszintű windsurf-tankönyvet, amely angol nyelven összefoglalja a szörfözés első, legfontosabb lépéseit.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe  Simon Bassett - SUPolj velünk! - Bevezetés az állva evezésbe
3.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Magyar nyelvű szakkönyv híján kezdő szörfösöknek ajánljuk ezt az alapszintű windsurf-tankönyvet, amely angol nyelven összefoglalja a szörfözés első, legfontosabb lépéseit. A brit vitorlás szövetség kiadásában megjelent kötet a felszerelés bemutatása után az elindulást, a legfontosabb manővereket, a pályán történő szörfözést mutatja be számtalan színes fotó és ábra segítségével. Aki belefog ebbe a nagyszerű sportágba, akár egyénileg, akár egy tanfolyamon, kiváló segédeszközt talál ebben a könyvben.

Szerző RYA
Cím Start Windsurfing
Kiadó RYA
Kiadás éve 2006
Oldalszám 72
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-905104352

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
22.990 Ft

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!