Termékek Menü

RYA - Handy Guide to Marine Radio

Ár:
4.900 Ft
Cikkszám: 0799-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
A brit vitorlásszövetség angol nyelvű útmutatóját haszonnal forgathatják mindazok a vitorlázók, akik a tengereken útra kelve rádióznak.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - Opti Guard szemüvegtartó pánt kék Marinepool - Opti Guard szemüvegtartó pánt kék
3.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A brit vitorlásszövetség angol nyelvű útmutatóját haszonnal forgathatják mindazok a vitorlázók, akik a tengereken útra kelve rádióznak. A könyvecske 36 oldalon tömören foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat a VHF, a GMDSS és a Nvtex rendszerekről. Megtalálhatók benne a hívási és bejelentkezési procedúrák és angol nyelvű mondatok, a vészhelyzeti és más csatornák és a rádiók műszaki működési elvei is.

Szerző RYA
Cím Handy Guide to Marine Radio
Kiadó RYA
Kiadás éve 2019
Oldalszám 36
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017180

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be