Termékek Menü

Pat Manley - Diesel Companion

Ár:
4.198 Ft
Cikkszám: 0540-1-2002
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Pat Manley
A legtöbb beépített motorral rendelkező vitorlásban dízelmotort találunk, amelynek üzembiztossága nagyon fontos többek közt biztonsági szempontból is.

Leírás és Paraméterek

A legtöbb beépített motorral rendelkező vitorlásban dízelmotort találunk, amelynek üzembiztossága nagyon fontos többek közt biztonsági szempontból is. Ez a kis angol nyelvű útmutató minden alapvető információt tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy hogyan tartsuk karban hajónk dízelmotorját. Ellenőrző listák, szerelési útmutatók, ábrák segítik a hajóst a motor körüli eligazodásban. A füzet a Fernhurst Books Companion (útitárs) sorozatában jelent meg, amely vízálló spirálkötéses formában hasznos, kompakt ismereteket nyújt egy-egy témában. Tartsuk a hajóban, olyan helyen, ahol mindig segítségünkre lehet.

Szerző Pat Manley
Cím Diesel Companion
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2002
Oldalszám 24
Kötészet spirál
ISBN 978-1-898660-91-0

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!