Termékek Menü

Pat Manley - Diesel Companion

Ár:
4.198 Ft
Cikkszám: 0540-1-2002
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Pat Manley
A legtöbb beépített motorral rendelkező vitorlásban dízelmotort találunk, amelynek üzembiztossága nagyon fontos többek közt biztonsági szempontból is.

Leírás és Paraméterek

A legtöbb beépített motorral rendelkező vitorlásban dízelmotort találunk, amelynek üzembiztossága nagyon fontos többek közt biztonsági szempontból is. Ez a kis angol nyelvű útmutató minden alapvető információt tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy hogyan tartsuk karban hajónk dízelmotorját. Ellenőrző listák, szerelési útmutatók, ábrák segítik a hajóst a motor körüli eligazodásban. A füzet a Fernhurst Books Companion (útitárs) sorozatában jelent meg, amely vízálló spirálkötéses formában hasznos, kompakt ismereteket nyújt egy-egy témában. Tartsuk a hajóban, olyan helyen, ahol mindig segítségünkre lehet.

Szerző Pat Manley
Cím Diesel Companion
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2002
Oldalszám 24
Kötészet spirál
ISBN 978-1-898660-91-0

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be