Termékek Menü

Jon Emmett - Training To Win

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0811-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jon Emmett
Jon Emmett olimpiai bajnokot felkészítő brit edző angol nyelvű könyvét haszonnal forgathatják nemcsak a vitorlás edzők, hanem azok a versenyzők is, akik szeretnék tovább csiszolni tudásukat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024  Bryan Willis - Versenyszabály kisokos 2021-2024
3.500 Ft
Bryan Willis - Szabályok a gyakorlatban 2021-2024  Bryan Willis - Szabályok a gyakorlatban 2021-2024
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Jon Emmett olimpiai bajnokot felkészítő brit edző angol nyelvű könyvét haszonnal forgathatják nemcsak a vitorlás edzők, hanem azok a versenyzők is, akik szeretnék tovább csiszolni tudásukat. A könyv olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel a leghatékonyabban lehet fejleszteni a hajókezelést és -vezetést a legkülönbözőbb taktikai helyzetekben. A gyakorlatokat egy- és kétszemélyes hajókban, egyéni és csoportos edzéseken, edzőmotorossal vagy anélkül is lehet alkalmazni. A példák a bemelegítéstől és a rajtgyakorlatoktól a fordulások, büntetőfordulók és halzolások finomításán át a különböző versenypályaszakaszokon történő hajókezelésig és fitnesz-edzésekig terjednek – mindez pedig rengeteg fotóval és ábrával.

Szerző Jon Emmett
Cím Training To Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2019
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912177219

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be