Termékek Menü

Litkey Farkas - Ruják István - Szekeres László (szerk.) - Vitorlás Olimpiák

Ár:
2.200 Ft
Cikkszám: 0057-2-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Litkey-Ruják-Szekeres (szerk.)

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány.

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány. A Hajó Magazin által összeállított könyv szerkesztői közül kettő, Litkey Farkas és Ruják István maguk is részt vettek vitorlázóként az ötkarikás játékokon. Ennek megfelelően nagy szakértelemmel, témájukat és sokszor a szereplőket is jól ismerve mutatják be a legnagyobb vitorlázókat, a magyar vitorlás olimpikonokat és edzőiket. A számos fotóval illusztrált kötetben az olimpiai történeteket és eredménylistákat az összes magyar olimpikon vitorlázó kormányossal készült interjú vagy kortársi megemlékezés egészíti ki.

Szerző Litkey Farkas - Ruják István - Szekeres László (szerk.)
Cím Vitorlás Olimpiák
Kiadó Hajó Magazin
Kiadás éve 2012
Oldalszám 192
Kötészet papírkötés
I 978-963-08-4148-1

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be