Litkey Farkas - Ruják István - Szekeres László (szerk.) - Vitorlás Olimpiák

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.200 Ft
Cikkszám: 0057-2-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Litkey-Ruják-Szekeres (szerk.)

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány.

Leírás és Paraméterek

A vitorlázás 1900 óta szerepel az újkori olimpiai játékok műsorán, számos nagy egyéniséget adva a sportolók világának – mégis keveset tudunk a sportág és magyar képviselői olimpiai történetéről: ezt a hiányt pótolja ez az átfogó kiadvány. A Hajó Magazin által összeállított könyv szerkesztői közül kettő, Litkey Farkas és Ruják István maguk is részt vettek vitorlázóként az ötkarikás játékokon. Ennek megfelelően nagy szakértelemmel, témájukat és sokszor a szereplőket is jól ismerve mutatják be a legnagyobb vitorlázókat, a magyar vitorlás olimpikonokat és edzőiket. A számos fotóval illusztrált kötetben az olimpiai történeteket és eredménylistákat az összes magyar olimpikon vitorlázó kormányossal készült interjú vagy kortársi megemlékezés egészíti ki.

Szerző Litkey Farkas - Ruják István - Szekeres László (szerk.)
Cím Vitorlás Olimpiák
Kiadó Hajó Magazin
Kiadás éve 2012
Oldalszám 192
Kötészet papírkötés
I 978-963-08-4148-1

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
5.800 Ft
Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait.
Raktáron
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
1.490 Ft

Három éven felüli gyermekeknek készült ez az interaktív könyvecske, amely gyönyörű rajzokon keresztül mutatja be a hajózás világát.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés